Over ons

Hoogopgeleide zorgverleners op wie u kan vertrouwen

De Verpleegster bestaat uit niets dan hoogopgeleide zorgverleners op wie u kan vertrouwen. Onze verpleegkundigen hebben de vereiste diploma’s op zak om u de zorg te kunnen bieden die u verdient. Tijdens regelmatige opfriscursussen blijven we certificaten behalen om ons in de nieuwste technieken bij te scholen.

Een multidisciplinaire werking en empathie voor u en uw naasten dragen we hoog in het vaandel. We maken uitgebreid de tijd voor elke patiënt en hanteren een persoonlijke aanpak. In uw vertrouwde omgeving besteden we aandacht aan uw situatie en creëren we een ontspannen sfeer. Zo hoeft u niet terug te deinzen om ons uw bekommernissen mee te delen en vragen te stellen. We lichten geduldig onze werkwijze toe en steken u met plezier een hart onder de riem.

Meer weten over ons?

Contacteer ons gerust voor meer informatie!

Hardwerkend duo van verpleegkundigen

Sofie Plaetevoet is de coördinator van het team. Ze behaalde een bachelor in verpleegkunde met als specialisatie wondzorg. Als orthopedagoge werkt ze graag samen met mensen die een lichamelijke, zintuigelijke of verstandelijke beperking hebben. Intussen heeft ze 25 jaar ervaring als verpleegkundige aan huis in de breedste zin van het begrip. Een managementopleiding maakte haar in 2016 tot de geknipte oprichter en leidinggevende van De Verpleegster.

Emilie Verfaillie, die ook met een bachelor verpleegkundige afstudeerde en intussen voor dermatalogie als specialisatie koos, is de andere helft van het hardwerkende duo.